Психолого−педагогічні передумови формування виконавської майстерності студента−піаніста - Карташова, Ж.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито психолого педагогічні передумови фор мування творчо виконавської майстерності майбутнього вчителя музики у процесі фортепіанної підготовки.