Професійна самореалізація особистості як психологічна проблема - Куліш, В.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто психологічні проблеми професійної самореалізації особистості. Проаналізовано зміст останніх до сліджень, присвячених проблемі професійної самореалізації. Виділено моделі, форми та етапи професійної самореалізації особистості.