Психологічні особливості сім’ї з дитиною−інвалідом - Ходаківська, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються психологічні особливості сім‘ї з дитиною інвалідом, стан і місце матері та інших членів у родині при догляді за нею та вплив психологічного клімату на взаємо стосунки батьків і дітей.