Психологічний аналіз сприйняття поезії старшими дошкільниками - Ваганова, Н.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлені результати дослідження психологічних особливостей сприйняття і розуміння поезії старшими до шкільниками.