Психологічне вивчення складових становлення моральних якостей в учнів допоміжної школи - Вержиховська, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриті питання психологічного вивчення моральних якостей. Звертається увага на дослідження складових становлення моральних якостей в учнів з розумовою відсталістю.