Соціально–економічні аспекти гендерної асиметрії - Говорун, Т.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено статистичні дані, які ілюструють гендерну диференціацію професійно освітніх інтересів студентської молоді й соціально економічного статусу чоловіків та жінок в Україні. Аналізується проблема суспільно психологічних чинників, які стоять на перешкоді досягненню реального рівноправ’я статей.