Роль уяви та уявлень в процесі розвитку понятійного мислення - Горбачов, В.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена актуальній психологічній проблемі формування в процесі навчання та виховання “особистісного знання”. Вирішення цієї проблеми вважається перспективним напрямком в подоланні різних труднощів, які виникають на шляху діалогізації та гуманізації суспільства.