Порівняльний аналіз та підсумкове узагальнення одержаних результатів внаслідок впровадження програми “Самопрезентація як засіб персоналізації особистості” - Капустюк, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснено зіставний аналіз ефективності впровадження розробленої у дослідженні експериментальної програми оптимізації здатності особистості до самопрезентації.