Особливості становлення мисленнєвої діяльності у дітей - Копилова, О.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито основні напрямки розвитку мисленнєвих процесів. Зокрема звернено увагу на формування мислення у дітей.