Сучасні підходи до вивчення комунікативної компетентності особистості - Корніяка, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю присвячено аналізу психологічного змісту поняття комунікативної компетентності, її складових. Розглянуто сучасні підходи до вивчення комунікативної компетентності суб’єкта спілкування.