Психолінгвістичні аспекти навчання іноземної мови дорослої аудиторії - Крилова-Грек, Ю.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті мова іде про особливості навчання іноземної мови дорослої аудиторії. Автором висвітлюються психологічні, педа гогічні та психолінгвістичні підходи у навчанні. Зокрема, увага загострюється на недоліках сучасних методик навчання іноземної мови та шляхах їх подолання. Автор висуває постулати, врахування яких, на його думку, може значно підвищити рівень викладання іноземної мови для дорослої аудиторії