Психологічні умови виникнення конфліктів між педагогами і дітьми - Рудзевич, І.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються психологічні особливості педагогічних конфліктів. Визначені суть і значення педагогічних конфліктів у навчально виховному процесі, їх вплив на розвиток особистості, а саме – в ранньому юнацькому віці.