Соціально–психологічні особливості мотивації працівників вищих навчальних закладів в умовах змін - Толков, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті зроблено спробу дослідити мотиваційні особливості забезпечення професійної діяльності персоналу вищих навчальних закладів. Розглянуто процес мотивації працівників вищої школи у складний та суперечливий період введення змін. Виокремлено умови здійснення ефективної мотивації управлінським персоналом освітніх організацій.