Риси ментальності українства як складова політичної свідомості - Вонсович, Г.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває ментальність як політико психологічну категорію. Автором розкриті риси політичної ментальності українства на теоретико прикладному рівні; їх прояви у ретро спективі та особливості в сучасних політичних умовах. Показано значення геополітичного розташування на формування рис політичної ментальності українства.