Діяльність Вінницької психоневрологічної лікарні ім. О.І. Ющенка на ниві психологічних знань у другій половині ХІХ – на початку ХХ століття - Логвіна, О.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснюється історичний аналіз розвитку психо логічних знань та деяких аспектів організації допомоги ду шевнохворим Поділля, на науковій та практичній діяльності Вінницької психіатричної лікарні ім. О.І. Ющенка у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.