Психолого–педагогічні аспекти навчально–виховної роботи керівника шкільного народно–інструментального колективу - Маринін, І.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті опрацьовані основні психолого педагогічні напрямки навчально виховної роботи керівника шкільного народно інстру ментального колективу, які забезпечують ефективну творчу взаємодію з дитячим оркестровим колективом.