Системний психолого−педагогічний підхід до ступеневої професійної освіти корекційного педагога - Миронова, С.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Аналізуються існуючі нормативні документи щодо ступеневої підготовки спеціалістів у галузі корекційної освіти; показані можливості реалізації системного підходу до організації та змісту фахової освіти корекційних педагогів.