Дослідження соціального інтелекту кандидатів на службу в органи внутрішніх справ із використанням тесту Дж. Гілфорда–М. Саллівена - Монастирний, М.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Зроблено аналіз нормативної та методологічної бази проведення професійного психологічного відбору кандидатів на службу до органів внутрішніх справ України. Показано, що існуючі методичні рекомендації не спрямовані на виявлення професійної ком петентності, а зокрема її складової частини – соціальної ком петентності майбутніх правоохоронців. Надані результати апробації в органах внутрішніх справ тесту соціального інтелекту Дж.Гілфорда М. Саллівена.