Психологічний аспект навчального співробітництва у практиці навчання іноземної мови - Онуфрієва, Л.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває психологічні особливості педагогічного співробітництва, які необхідно враховувати під час організації та проведення занять з іноземної мови.