Психологічна складова естетичного виховання школярів у процесі навчання - Прокопова, О.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена актуальним питанням естетичного виховання та розвитку естетичної культури підростаючого покоління. Проблема естетичного виховання розглядається в естетичному, педагогічному, психологічному, філософському аспектах. Публікація містить різні погляди стосовно форм, засобів та шляхів формування естетичних смаків та естетичних ідеалів школярів.