Психологічні умови розвитку рефлексивних дій в учнів (на матеріалі вивчення шкільного курсу фізики) - Савицька, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізується система прийомів навчальної роботи, які спрямовані на розвиток рефлексивних дій, при вивченні шкільного курсу фізики.