Особливості спілкування під час введення змін в освітніх організаціях - Федосова, Г.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю присвячено аналізу різних аспектів спілкування в освітніх організаціях під час введення змін – вивченню основних його форм, які використовуються для введення змін, впливу цих змін на спілкування, особливостям використання інноваційних форм спілкування і наслідків цього процесу, а також впливу організаційно професійних та соціально демографічних чинників на особливості спілкування в організації в процесі введення змін у системі середньої та вищої освіти.