Особливості розвитку психічної саморегуляції при синдромі професійного вигорання - Шелков, В.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлені основні особливості розвитку психічної саморегуляції в осіб, які схильні до синдрому професійного вигорання.