Навчальна мотивація при вивченні іноземної мови у ВНЗ - Коваль, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Успішність навчання залежить не від здібностей і знань, але й від мотивації. Встановлено, чим сильніше і позитивніше мотивована людина у навчанні, тим краще результати навчання. Проблема низької мотивації є гострою проблемою для сучасних студентів.