Психолого–педагогічні особливості формування виконавської майстерності студента–інструменталіста - Лабунець, В.М.; Карташова, Ж.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті окреслено оптимальні шляхи формування виконавської майстерності майбутнього вчителя музики загальноосвiтньої школи у процесi його інструментальної підготовки, розкрито головні напрямки у цiй сферi, зокрема: гра на слух, читання з аркуша, транспонування, добір акомпанементу.