Особливості професійної спрямованості працівників слідчих підрозділів органів внутрішніх справ - Левенець, О.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автор звертає увагу на складність та суперечливість про фесійних функцій працівників міліції, зокрема працівників слідчих підрозділів. У статті досліджено типи їх професійної спрямованості як передумови ефективного розвитку вмінь, необхідних для успішного виконання діяльності.