До питання про процес психолого– педагогічної корекції загального недорозвитку мовлення у дітей–сиріт дошкільного віку - Левицький, В.Е. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття містить результати теоретико експериментального вивчення питання психолого педагогічної корекції загального недорозвитку мовлення у дітей сиріт дошкільного віку, розгляд шляхів оптимізації цього процесу.