Розвиток творчої особистості майбутнього фахівця художнього профілю - Литвинова, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриваються психологічні особливості розвитку творчої особистості майбутнього фахівця художнього профілю, психологічні умови, які оптимізують процес їх творчого становлення.