Психологічний аспект проблеми професійного самовизначення особистості - Ляска, О.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються сучасні підходи до тлумачення питання професійного самовизначення молоді як визначального процесу професійного становлення фахівця.