Психологічні та правові засади соціальної реабілітації дітей–інвалідів в Україні - Мельник, Л.П.; Сербалюк, Ю.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто основні типи реалізації психологічної моделі соціальної реабілітації дітей інвалідів. Проаналізовано законодавчу і нормативну базу здійснення соціальної та психологічної реабілітації дітей з вадами розвитку.