Проблеми дитячої агресивності та умови її подолання - Пастухова, Т.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Агресивність дітей – актуальна проблема в нинішніх умовах нашого життя, яка впливає не тільки на взаємини дитини з батьками, вихователями, однолітками, але створює дискомфорт для неї самої.