Основні проблеми теорії і практики дослідження феномена надійності в професійній психодіагностиці - Рождественський, А.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються питання змісту та функції надійності діяльності людини в контексті проблем професійної психо діагностики. Подається аналіз сучасного стану дослідження у цій галузі з позицій системного і суб’єктно діяльнісного підходу.