СУБ’ЄКТНО-ОСОБИСТІСНІ ДЕТЕРМІНАНТИ СТРЕСОСТІЙКОСТІ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГА НА ЕТАПІ ЙОГО ПРОФЕСІЙНОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ - Бердник, Г.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто основні аспекти проблеми стресостійкості особистості з позиції суб’єктно-діяльнісного, системного і особистісного підходів, а також розроблена модель стресостійкості майбутнього психолога. У даній статті відображено емпіричну частину дослідження проблеми стресу, адаптації і стресостійкості серед студентів-психологів, зроблено висновки і намічено перспективи досліджень в даній області.