РОЛЬ СУБ’ЄКТНОСТІ В ПРОЦЕСІ ЕКОНОМІЧНОЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ІНДИВІДА - Білоконь, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається теоретичний аспект ролі суб’єктності особистості при формуванні власних соціальних настановлень відповідно до цілей, прагнень та ціннісних орієнтацій економічної діяльності індивіда.