ФОРМУВАННЯ У СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «УПРАВЛІННЯ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ» УМІНЬ І НАВИЧОК КОЛЕГІАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ - Боднар, І.Є.; Жолъ, К.К. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена висвітленню питань, пов’язаних з формуванням у студентів спеціальності «Управління навчальним закладом» умінь та навичок колегіального управління, зокрема при організації роботи педагогічної ради загальноосвітнього навчального закладу як найважливішої форми колегіального управління.