ДОСЛІДЖЕННЯ ОРІЄНТОВАНОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ НА МОДЕЛІ ВЗАЄМОДІЇ З ДІТЬМИ - Гаврилов O.B.; Співак, Л.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено проведене дослідження визначення орієнтованості майбутніх педагогів спеціальних шкіл на моделі взаємодії з дітьми з урахуванням пропозицій використання нових освітніх технологій у навчальному та корекційно-виховному процесах.