СИСТЕМА КОРЕКЦІЙНО-РОЗВИВАЛЬНОЇ РОБОТИ З РОЗУМОВО ВІДСТАЛИМИ ПІДЛІТКАМИ, ЯКІ МАЮТЬ НИЗЬКИЙ РІВЕНЬ СФОРМОВАНОСТІ КОМУНІКАТИВНИХ НАВИЧОК - Гончарук H.M. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описано систему корекційно-розвивальної роботи з розумово відсталими підлітками, які мають низький рівень сформованості комунікативних навичок.