ОСОБЛИВОСТІ ДІАГНОСТИКИ ТА ПРОФІЛАКТИКИ КОНФЛІКТІВ МІЖ БАТЬКАМИ ТА ДІТЬМИ - Горбань, Г.С.; Марковецъ, Л.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості діагностики і профілактики конфліктів між батьками та дітьми. Виділено основні факторні моделі дитячо-батьківських стосунків. Розроблено рекомендації щодо профілактики конфліктів.