ПРОФІЛАКТИКА ШКІЛЬНОЇ ДЕЗАДАПТАЦІЇ ПІДЛІТКІВ ЗАСОБАМИ ПРАКТИЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ - Денисов, І.Г.; Загрунний C.B.; Луньков, Д.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена розгляду проблеми шкільної дезадаптації у підлітковому віці. Автори пропонують практичні рекомендації корекції шкільної дезадаптації засобами практичної психології.