ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ «ПРОФЕСІЙНО ЗНАЧУЩІ ХАРАКТЕРИСТИКИ» - Дідик H.M. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває проблему визначення професійно важливих якостей, особливості їх формування. Розглядаються професійно значущі характеристики психолога.