ОСОБЛИВОСТІ МАНІФЕСТАЦІЇ АГРЕСИВНОСТІ У ПІДЛІТКІВ З ПСИХОСОМАТИЧНИМИ РОЗЛАДАМИ - Єременко, Т.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено результати емпіричного дослідження особливостей маніфестації агресивності у підлітків з психосоматичними розладами. Виявлено типологію агресивності підлітків з психосоматичними захворюваннями. Встановлено взаємозв’язок між типологією аутоагресії та типами психосоматичних розладів. Знайдено статеві відмінності у розподілі типів агресивності підлітків з психосоматичними розладами.