ПСИХОЛІНГВІСТИЧНИЙ ПОГЛЯД НА КОНЦЕПТ «ОСОБИСТІСТЬ» У ЄВРОПЕЙСЬКИХ МОВАХ - Крилова-Грек, Ю.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито основні закономірності розвитку поняття «особистість» в європейських мовах у співвідношенні з соціально- психологічними факторами, їх вплив на формування і становлення поняття «особистіть» в психології.