ПРОБЛЕМА МУЗИЧНОГО МИСЛЕННЯ В ІСТОРІЇ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОЇ І МУЗИКОЗНАВЧОЇ ДУМКИ - Лабунецъ B.M. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено існуючі у психології, педагогіці та музикознавстві різноаспектні визначення і трактування понять «мислення», «музичне мислення».