МЕТОДИ РЕЄСТРАЦІЇ МОТОРНИХ УСТАНОВОК - Лазуренко, С.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена методам реєстрації моторних установок в руховій дії, яка поєднує два види рухів: локомоторні акти і рухи балістичного типу. Вивчення і використання методів об’єктивної реєстрації моторних установок дає можливість получати та реєструвати оперативну інформацію, яка відображає об’єктивну картину виконання рухових дій; вносити необхідні корекції в зміст моторної установки; адекватно управляти процесом виконання рухових дій з програмуючою роллю моторних установок. Використання апробованих установок об’єктивно підтверджує високу ефективність запропонованих точних апаратурних методик.