ДОСЛІДЖЕННЯ ПСИХОТРАВМУ- ЮЧИХ ПЕРЕЖИВАНЬ ОСОБИСТОСТІ ЯК ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Маслюк A.M. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
На підставі окремих методологічних досліджень чинників психо- травмування особистості сформульовано нові теоретичні нідходи до аналізу станів свідомості в екстремальних обставинах. Трактується психо-семантичне структурування проблеми переживання людиною екстремальних станів.