МОЖЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ ДЛЯ ВИЯВЛЕННЯ ВПЛИВУ АВТОРІВ ІНТЕРНЕТ-САЙТІВ НА ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СТУДЕНТІВ СТАЦІОНАРНИХ ВІДДІЛЕНЬ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Назар, М.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Метою дослідження виступає розкриття можливостей психологічних досліджень у мережі Інтернет для виявлення впливу авторів інтернет-сайтів на психологічні особливості студентів стаціонарних відділень вищих навчальних закладів. Основними методами дослідження є теоретичний аналіз найбільш сучасних наукових джерел з відповідної тематики, дистанційне тестування і аналіз отриманих результатів з використанням методів математичної статистики. Можна стверджувати, що існують значимі кореляції між психологічними особливостями авторів інтернет-сайтів і їхніх постійних користувачів, які є студентами стаціонарних відділень вищих навчальних закладів.