ВИВЧЕННЯ РЕГУЛЯТИВНОЇ СФЕРИ ОСОБИСТОСТІ У ПЛОЩИНІ «СВОБОДИ ВИБОРУ» - Петренко I.B. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу проблеми «свободи вибору» у дослідженнях, спрямованих на вивчення регулятивної сфери особистості. У межах цього підходу довільна регуляція розглядається як усвідомле ний, самостійний процес прийняття особистістю рішення щодо вибору мотивів, цілей, власних дій.