САМОДЕТЕРМІНАЦІЯ ПРАКТИКУЮЧОГО ПСИХОЛОГА В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІОНАЛІЗАЦІЇ - Пророк H.B. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті уточнюється поняття «самодетермінація» особистості і розкривається зміст поняття «професіоналізація». Розглядаються можливі шляхи операціоналізації поняття «самодетермінація».