ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СТУДЕНТІВ-ПСИХОЛОГІВ З РІЗНИМ РІВНЕМ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОГО ОБРАЗУ Я - Ренке C.O. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено результати, що направлені на виявлення моментів, які впливають на розвиток професійного Я-образу студентів- психологів. Розглядаються п’ять рівнів сформованості професійного образу Я - гармонійний, конвенціональний, узагальнений, розмитий та квазіобраз - і їх зв’язок із самовідношенням.