ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ - Стасюк, У.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У даній статті розглядається питання професійного самовизначення в розрізі дослідження професійного становлення практичних психологів. Проведений аналіз сучасних підходів до проблематики самовизначення психолога у вітчизняній психології. Відзначається, що формування професійної свідомості майбутніх психологів складається з таких елементів, як професійна освіченість, професійна культура діяльності, а про сформованість професійної психологічної свідомості свідчить наявність в психологів певних світоглядних, професійних, особистісних та творчих якостей.